End-Of-Summer Jewelry Care, Cleaning and Storage Tips

Yaz aylarında mücevherlerinize büyük özen göstermek sinir bozucu bir görev olabilir. Juju’larınızı deniz ve güneşte rahatlıkla kullanabilmenize rağmen yaz sonunda ilk günkü gibi ışıldaması için bakımını yaptırmak isteyebilirsiniz. 

 

 

Işıltıyı Geri Getirin

 

 

Juju Blog Image

 

 

Sık kullandığınız Juju’ larınızı temiz, yumuşak, hafif nemli bir bezle silin. Daha sık kullandığınız Juju’larınızı yaz sonrası  profesyonel bir temizlik için bize ulaştırabilirsiniz. Yeni gibi parıldayan Juju’larla  ayrılacaksınız! 

 

 

Takılarınız için Güvenli saklama koşullarını sağlayın

 

 

Juju Blog Image

 

 

  • Mücevherlerinizi kumaş astarlı mücevher kutusu gibi temiz ve kuru bir yerde veya parçaların birbirini çizmesini önlemek için bölmeleri ve ayırıcıları olan bir kutuda saklayın. Zincirlerin karışmasını önlemek için, kullanmadığınız zaman kilidinin kapalı ve yatay bir şekilde saklamanız önerilir.

 

Hasar kontrolü yapın

 

Altın/Rose/Gümüş  kaplama kalıcı bir işlem değildir. Mücevher tamamen altından olmadığı için zamanla kararacak ve solacaktır; ancak uygun bakım ömrünü uzatacaktır. Juju’larınızı uygun bakım için mağazalarımıza getirebilir ya da atölyemize gönderebilirsiniz. Böylelikle gevşek taşlar, kırık veya aşınmış uçlar, solmuş renkler  ve çıplak gözle görülemeyecek diğer olası hasarları kontrol ettirebilirsiniz.

 

Aşağıda Juju’larınızın için genel bakım tavsiyelerimizi bulabilirsiniz.

  • Parfüm ve Losyonlar: Juju’larınızı vücut losyonları ve parfümlerle temas ettirmeyiniz. Juju’larınızın kararma yapma ihtimaline karşı losyon ve parfüm kullanımının ardından kurumasını bekleyerek  takmanızı öneririz.
  • Duş/Banyo: Juju’larınızın suyla temas etmesinde bir sakınca yoktur. Sadece sonrasında kurulamanızı tavsiye ederiz.
  • Havuz: Klor sert bir kimyasal olduğundan havuza girildiği taktirde JUJU’larınızı temiz suyla durulayıp kurutmanızı tavsiye ederiz.
  • Deniz: Juju’larınızla denize girmenizde herhangi bir sakınca yoktur. Sadece sonrasında kurulamanızı tavsiye ederiz.
  • Juju’larınızın temizliği için mikrofiber bez kullanabilirsiniz. Kağıt havlu gibi malzemeler kaplamalı ürünleri çizebilir.
  • Takılarınızda herhangi bir renk değişimi veya kararma olursa; JUJU  olarak  ömür boyu bakım ve onarım hizmeti sunmaktayız.

Blogs

Enjoy Autumn with JUJU
Inspired by the colors of nature during the autumn and winter seasons, we continue to emphasize earthy tones this year.
Babanıza Olan Sevginiz Takıya Dönüşsün

Babalar Günü yaklaşıyor ve babanıza sevginizi göstermenin en iyi yolu ona eşsiz bir hediye vermektir. Bu yıl Babalar Günü’nde, özel...

Burçlara Göre Takı Seçimleri

JUJU tasarım evi, kusursuz detaylara, kaliteye ve sıradışı malzemelere odaklanarak, burçlara özel şık ve zamansız mücevher koleksiyonu sunuyor. Siz de...