Wearing Necklaces For Different Necklines

Yuvarlak Yaka

 

Juju Blog Image

Bisiklet yaka bir süveterin veya tişörtün rahatlığına rağmen, özellikle düz bir renkse, stil olarak biraz sade gözükebilirler. Görünümünüzü renklendirmek için gerdanlıktan daha uzun ama yine de göğsünüzün ortasından yukarıda duran bir kolye ekleyin.

 

 

Tek Omuz

 

 

Juju Blog Image

Boyun çizginiz omuzdan düşüyorsa, daha cesur olun. Tek omuzlu elbiseler, gösterişli bir kolyeye yer bırakır. Aynı kural straplez elbiseler için de geçerlidir. Her iki yaka da çarpıcı bir ifade kolyesiyle doldurulabilecek boş alan bırakır. Birbirinden uzaklaşan iki odak noktası (kolye ve omuz) oluşturmamak için kolye yaka uzunluğunuzu tek omuzlu bir yaka ile tutmak iyi bir fikirdir.

 

 

Kayık Yaka

 

 

Juju Blog Image

 

 

Kayık yaka, muhafazakar ve zariftir, ancak aynı zamanda kolyelerinizi katmanlamanız için size iyi bir temel sağlar. Biraz zarafet katmak için yalnızca zincirli uzun kolyeleri boynunuza dolayarak kullanabilir ve üst üste farklı uzunluklardaki kolyeleri kullanarak  oynayabilirsiniz.

 

 

Balıkçı Yaka

 

Juju Blog Image

 

 

Bir balıkçı yakanın sıcak ve rahat sarılışı, iddialı bir kolye gerektirir. Değerli taşlar ve kalın zincirlerle mükemmel dengeyi bulun. İdeal olarak, burada farklı kolye uzunluklarıyla oynamak isteyeceksiniz. Aksesuarlarınızı görünümünüzün odak noktası yapmak için boynunuzu ve göğüs bölgenizi süsleyen katmanlı bir kolye görünümüne sahip olabilirsiniz.

 

 

V Yaka

 

 

Juju Blog Image

 

 

V yakalar, iddialı kolyeleri gerektirir. İdeal olarak, v yakanızı köprücük kemiklerinizin hemen altına oturan kısa bir kolye ile eşleştirmek isteyebilirsiniz. Büyük kolye ve boncuklara sahip olan kolyeler, kıyafetinize daha fazla heyecan katacak. Ayrıca farklı bir tarz oluşturmak için gerdanlık ve uçlu kolyeleri üst üste koyarak orantı ile oynayabilirsiniz.

 

 

Kare Yaka

 

Juju Blog Image

 

 

Belki de aksesuar kullanımında en zor yaka stili olabilir. Tam belinizin altına düşen köşeli kolyeler bulmayı hedeflemelisiniz. Genel görünümünüze daha fazla karmaşıklık ve heyecan katan kısa bir kolye veya gerdanlık kolye ekleyerek görünümünüzü katmanlaştırın.

Blogs

Enjoy Autumn with JUJU
Inspired by the colors of nature during the autumn and winter seasons, we continue to emphasize earthy tones this year.
Babanıza Olan Sevginiz Takıya Dönüşsün

Babalar Günü yaklaşıyor ve babanıza sevginizi göstermenin en iyi yolu ona eşsiz bir hediye vermektir. Bu yıl Babalar Günü’nde, özel...

Burçlara Göre Takı Seçimleri

JUJU tasarım evi, kusursuz detaylara, kaliteye ve sıradışı malzemelere odaklanarak, burçlara özel şık ve zamansız mücevher koleksiyonu sunuyor. Siz de...