Fall Style Jewelry Tips From JUJU

Sonbaharda, serinleyen havalardan renkli yapraklara kadar her şey değişimle ilgilidir. Takı trendleri istisna değildir.

Bu sonbahar, en popüler takı stillerinde büyük bir değişiklik görüyoruz. Ve sonbahar mevsiminin kendisi gibi, bu takı trendleri de güzel bir temiz hava soluğu olacak.

Sonbaharın en büyük takı trendlerinden bazılarını ve bu görünümleri kendi kişisel tarzınıza nasıl ekleyeceğinizi öğrenmek için okumaya devam edin.

 

İnci

Juju Blog Image

İnci takılar bu sonbaharda popülaritesinde bir canlanma gösterecek. İnciler, herhangi bir kıyafete incelik katan zamansız bir kaliteye sahiptir.

İncilerin tüm formlarını bu sonbaharda göreceğiz ama  inci kolyeler özellikle moda. İnci kolye ve bileklikler,  zahmetsizce şık görünmeyi sağlar.

 

 

Zincir Kolyeler

 

Juju Blog Image

Zincir  takılar her görünüme havalı bir dokunuş getiriyor. Tarzınıza zarif bir dokunuş katarken dokusuyla  zengin bir görünüm katar. Zincir kolyeler gündelik kot pantolon ve tişört görünümünden gece kıyafetlerine kadar her türlü kıyafetle iyi uyum sağlar.

Uzun, geniş bir zincir halka kolye, mücevher koleksiyonunuza eklemek için inanılmaz derecede çok yönlü bir parçadır. Başka bir şık sonbahar görünümü elde etmek için katmanlı bir kolye setinin parçası olarak bile takabilirsiniz.

 

 

Altın Renkli Takılar

Juju Blog Image

Son zamanlarda takı piyasasının gözdesi rose altın olurken, bu sonbahar klasik sarı altın takıların geri dönüşünü göreceğiz. Bu sıcak ve güneşli metal, sonbahar günlerini aydınlatmak için mükemmeldir ve sonbahar gardırobunuzun topraksı ve ağır dokularıyla iyi bir uyum sağlar.

Kalın altın şeritli yüzükler ve bilezikler, çeşitli kıyafetlere lüks bir dokunuş katmanın harika bir yoludur. Ekstra şık bir görünüm için açık zincir kolyeler ve sarı altından kalın küpeler gibi trend stilleri seçin.

 

 

Kat Kat Kolyeler

 

 

Juju Blog Image

 

 

Katmanlı kolyeler, kişiliğinizi zarif bir şekilde sergilemenin eğlenceli ve çok yönlü bir yoludur. Karıştır ve eşleştir özelliğinden dolayı, sizin için mükemmel görünümü elde etmek için farklı uzunluklardaki tüm farklı kolyeleri bir araya getirebilirsiniz.

Katmanlı kolyeleri şekillendirmenin kesin kuralları olmasa da, farklı uzunluklarda üç kolyeyi birleştirmek, derinlik ve denge ile bir görünüm elde etmenin kolay bir yoludur. Daha düzgün bir görünüm elde etmek için aynı renk ve kalınlıkta kolyeler kullanabilir veya dokulu ve eklektik bir hava için farklı renk ve stilleri kombinleyebilirsiniz.

 

 

Bol Bol Işıltı

 

Juju Blog Image

Kişisel tarzınız ne olursa olsun, ışıltılı takılar takmanın sizi harika hissettiren bir yanı vardır. 2021 sonbaharı için parlak taşlar çok moda. Kristal avize küpelerden parlak yapay elmas kolyelere kadar, kristaller bulutlu sonbahar günlerine biraz parlaklık getirmeye yardımcı oluyor.

En iyi sonbahar takı trendleri, tamamen kendi benzersiz tarzınız için yeni ilhamlar bulmakla ilgilidir. Sonbahar gardırobunuzu ,tarzınıza uygun parçalar bularak yeni sezonu kucaklayın.

Takılarınızı sonbahar sezonu için güncellemeye hazır mısınız? Bu trendleri ve çok daha fazlasını JUJU mağazalarımızda  görebilirsiniz.

Blogs

Enjoy Autumn with JUJU
Inspired by the colors of nature during the autumn and winter seasons, we continue to emphasize earthy tones this year.
Babanıza Olan Sevginiz Takıya Dönüşsün

Babalar Günü yaklaşıyor ve babanıza sevginizi göstermenin en iyi yolu ona eşsiz bir hediye vermektir. Bu yıl Babalar Günü’nde, özel...

Burçlara Göre Takı Seçimleri

JUJU tasarım evi, kusursuz detaylara, kaliteye ve sıradışı malzemelere odaklanarak, burçlara özel şık ve zamansız mücevher koleksiyonu sunuyor. Siz de...