JUJU Kurumsal ile yılbaşı partileriniz, yıldönümü kutlamalarınız ve şirket etkinlikleriniz renkleniyor!

JUJU Kurumsal ile yılbaşı partileriniz, yıldönümü kutlamalarınız ve şirket etkinlikleriniz renkleniyor!
JUJU Türkiye’nin bir ‘aşk markası’na dönüşmüş kadın ve erkek takı ve mücevher markasıdır. İstanbul’da beş, Amsterdam’da bir mağazamız ve web sitemizdeki satış hizmetimizin yanı sıra, uzun senelerdir Türkiye’nin saygın, bilinen ve sevilen kurumlarıyla da farklı ve yaratıcı işbirlikleri gerçekleştiriyoruz. Yılbaşı yaklaşıyor, yılbaşında çalışanlarımıza acaba ne hediye alsak diye düşünüyorsanız, size daha önce yaptığımız bazı projeleri anlatarak ilham vermek isteriz.
JUJU, sizin kurumunuza, logonuza, kurumsal renklerinize ve müşterilerinize veya çalışanlarınıza iletmek istediğiniz mesajlara özel farklı bileklik modelleri tasarlıyor. Bu tasarımlar sayesinde hem etkinliklerinizi renkleniyor, hem de çalışanlarınızın özel günlerde kendilerini daha da değerli hissetmelerini sağlıyoruz.   
Tedx Talks, W Hotel, Borusan Otomotiv, The Stay Hotel Bebek, VDF Sigorta, Galatasaray Spor Kulübü ve diğer kurumlarla yaptığımız işbirliklerinden ilham almak için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.  
Konuyla ilgili fikir isterseniz veya hali hazırda olan fikirlerinizi hızlıca nasıl hayata geçirebileceğinizi görüşmek isterseniz bize marketing@jujumood.com adresinden ulaşabilirsiniz.
Published on  Updated on