JUJU ile Sevdiklerinize Şans Getirin

Özel günlerin vazgeçilmez hediyesi olan aksesuarlar elbette hediye listelerinin başında yer alıyor. Sizde bu listeler içinde ne alacağınıza karar veremiyorsanız JUJU’nun rehberi sizlerle. İşte sevdiklerinize yeni yılda JUJU hediye etmeniz için dört neden;

 

Unisex JUJU

Juju Blog Image

Juju Blog Image

 

JUJU'nun geniş ürün yelpazesinde en belirgin özelliği tarzının olması yanı sıra her ürünü kişiselleştirip kadın ve erkeğe uyarlıyor olmanız. Metal ve ip rengi yelpazesi ile seçmiş olduğunuz ürün tamamen size ve sevdiklerinize ait olacak. Hediye edeceğiniz bilekliğin belki farklı ip rengini kendinize seçip şahane stiller oluşturabilirsiniz.

Her zaman trend JUJU

Juju Blog Image

Juju Blıg Image

 

JUJU ürünleri her zaman trend oluşu ile bilinen üzerinizde daha da güzelleşen ve özelleşen asi ruhlu özgün bileklikleri, kolyeleri ve yüzükleriyle yıllardır aramızda. JUJU aksesuar Dünyasına yön veren tasarımlarıyla her zaman trend ve şık. Tarzınızı ve stilinizi yansıtan geniş ürün yelpazesiyle sizi ve sevdiklerinizi yansıtan tasarımı bulmanız çok kolay.  

Herkes için JUJU

Juju Blog Image

Juju Blog Image

JUJU tasarımları, ayarlanılabilir asansörlü kilit ve yakma kilit seçenekleri ile bilek ölçünüz ne ise size özel olarak hazırlanmaktadır. 

Her stile uygun JUJU

Juju Blog Image

Juju Blog Image

JUJU’nun geniş ürün skalasında sevdikleriniz için her tarza uygun bileklik kolye ve yüzük bulabilirsiniz. Sadelik sevenler, ışıltıdan hoşlananlar, renkli tercih edenler, altından hoşlananlar... JUJU’da tarz ve stilinize göre ürünler bulabilirsiniz.

Bu kadar seçenek arasından hangi JUJU’yu seçeceğinize karar veremediyseniz endişelenmeyin, sizin için önerilerimiz olacak. Sevdiklerinizle yeni yıla JUJU ile girmeniz için işte en çok tercih edilen JUJU’lar.

Altın Koleksiyonu

Juju Blog Image

Juju Blog Image

Değerli taşlar ile bezenmiş 14 ayar altın koleksiyonundan tercih edebileceğiniz en çok tercih edilen altın modellerimiz.  

Kalp Atışı

Juju Blog Image

Juju Blog Image

 

En çok beğenilen ve tercih edilen en favori modellerimizden Kalp Atışı bileklik ile sevdiklerinizin kalbine dokunun. Hiçbir zaman trendi değişmeyecek olan kalp atışı bilekliğimizi istediğiniz metal rengi ve ip renkleriyle...

 

 Ürünlerin tamamını görmek için buraya tıklayınız.

 

Kolyeler

Juju Blog Image

Juju Blog Image

 

Daha birçok JUJU kategorisi içerisinde son olarak kolyelerimize göz atalım. Sizi her an boynunda taşıması ve kombinlerini taçlandırması için JUJU kolyeler.

Siz JUJU dünyasında en çok hangi modelden hoşlandınız ya da sevdiklerinize hangi JUU’yu hediye edeceksiniz? 

Görüşerinizi ve geri bildirimlerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Instagram: @juju_mood

 

Blogs

Enjoy Autumn with JUJU
Inspired by the colors of nature during the autumn and winter seasons, we continue to emphasize earthy tones this year.
Babanıza Olan Sevginiz Takıya Dönüşsün

Babalar Günü yaklaşıyor ve babanıza sevginizi göstermenin en iyi yolu ona eşsiz bir hediye vermektir. Bu yıl Babalar Günü’nde, özel...

Burçlara Göre Takı Seçimleri

JUJU tasarım evi, kusursuz detaylara, kaliteye ve sıradışı malzemelere odaklanarak, burçlara özel şık ve zamansız mücevher koleksiyonu sunuyor. Siz de...