JUJU Geometric Shaped Earrings

Takının ‘’Asi ve Zarif Hali! ile tanışın!

Küpeler her mevsim kadınların vazgeçilmez takısıdır. Sizin tarzınıza uygun olarak tasarlanmış bir küpe seçimi, görünümünüze şıklık katar. Ayrıca, yüz şeklinize uygun bir küpe seçimi yüzünüzü ortaya çıkarıp sizi daha şık gösterecektir.

Tasarımları her zaman “asi, zarif, şık ve cesur” oluşu ile dikkat çeken JUJU sektörde trendleri belirleyerek birçok markaya öncülük ediyor. JUJU, şimdi de her kadına hitap edecek Geometrik Küpe Koleksiyonu ile farklı ruhları yakalıyor! 

Juju Blog Image

Juju Blog Image

 

Zamansız parçaların öncüsü olan JUJU’nun yeni Geometrik Küpeler koleksiyonu ile fark yaratın! Hem modern hem şık bu koleksiyonda gündüz ve gece her zaman farklı ve güzel hissedecek, renk alternatifleriyle  sonbaharda tarzınızı her an ve her yerde gösterebileceksiniz!

Juju Blog Image

Juju Blog Image

 

 

Her kıyafete ve etkinliğe uygun, birbirinden farklı geometrik küpeler ile benzersiz bir tarza sahip olun, JUJU ile trendleri takip etmeyin, yaratın! JUJU imzası taşıyan eşsiz yeni koleksiyona JUJU Nişantaşı ve Bebek mağazalarından ve jujumood.com web sitesinden ulaşabilirsiniz!

 

Juju Blog Image

Juju Blog Image

 

Blogs

Enjoy Autumn with JUJU
Inspired by the colors of nature during the autumn and winter seasons, we continue to emphasize earthy tones this year.
Babanıza Olan Sevginiz Takıya Dönüşsün

Babalar Günü yaklaşıyor ve babanıza sevginizi göstermenin en iyi yolu ona eşsiz bir hediye vermektir. Bu yıl Babalar Günü’nde, özel...

Burçlara Göre Takı Seçimleri

JUJU tasarım evi, kusursuz detaylara, kaliteye ve sıradışı malzemelere odaklanarak, burçlara özel şık ve zamansız mücevher koleksiyonu sunuyor. Siz de...