JUJU Men's Jewelry

’Erkek takıları" dediğimizde, kıyafetinizden sonra eklenen tüm aksesuarlardan bahsediyoruz: Bileklikler, yüzükler,  kolyeler ve küpeler.

Yukarıda belirtilen öğelerin hepsini aynı anda mı takmanız gerekiyor? Muhtemelen değil. En azından ilk başta değil. Ancak, zamanla ve doğru miktarda güvenle, istediğinizi, istediğiniz şekilde giyebileceksiniz. Mücevher kullanmanın anahtarı bunu kayıtsız bir şekilde yapmaktır. 

 

 

Bileklikler

 

Küçük oldukları ve birden fazla takılabildimkleri için, bileziklerle aşırıya kaçmak oldukça kolaydır. Bileklik takarken dikkat etmeniz gereken şeylerden biri, o gün kullandığınız kol saatinizdir.  Ne de olsa elleriniz bir çifttir ve bu nedenle üzerlerindeki aksesuarlar da dahil olmak üzere birbirleriyle bağlantılı olarak görüleceklerdir (bu kulağa bariz geliyor ama insanlar çoğu zaman unutuyor!). 

İpli veya deri bileklikler genellikle gündelik ve iş gündelik kıyafetlerle en iyi şekilde eşleşir. Daha rahat olan bu bilekliklerden 2 veya 3'ünü aynı anda takmak, renklerin birbirini tamamladığı varsayılarak kolayca yapılabilir. Metal bileklikler, yelpazenin daha resmi ucunda yer alır. Bunları birer birer kullanın ve saatiniz ve üzerinizdeki diğer metallerle eşleştirin.

 

 

 

Juju Blog Image

 

 

 

Yüzükler

 

Geleneksel olarak, bir erkeğe yüzük denilince akla ilk olarak alyans gelir. Bununla birlikte, yüzükler dekoratif amaçlara hizmet edebilir; yani, taktığınız sayıda aşırıya kaçmadan. Yüzüğün hangi parmağa takıldığının olası anlamını göz önünde bulundurarak, maksimum 2 veya 3 yüzük öneriyoruz. Tasarım açısından, daha az hacimli ve daha iyi. Çoğu yüzük metal olacaktır. Diğer aksesuarlarınızı spor kullanıyorsanız, kolye gibi diğer metal aksesuarlarınızla eşleştirmeniz önemlidir. 

 

 

 

Juju Blog Image

 

 

 

Kolyeler

 

Diğer herhangi bir aksesuar gibi, bir kolye de kişiliğinize ve genel kıyafetinize ince bir vurgu yapmalıdır, çoğu zaman, gömleğinizin arkasına gizlenecek olsa da. Bir seferde 2 kolyeden fazlası aşırı görünebilir. Bir kolye takarken kıyafetinizin geri kalanını düşünün. İşe hazırlanıyorsanız, daha spor görünen kolyelerinizi evde bırakmayı düşünebilirsiniz. Metal kolyeler ise daha resmi ve belki de duruma daha uygun olabilir.

 

 

 

Juju Blog Image

 

 

Küpeler

 

Küpeler, tartışmasız bir erkeğin çıkarması en zor mücevher parçalarından biridir, özellikle iş yerinde. Bu yüzden söz konusu küpe olunca daha temkinli olmakta fayda var. Küpeler yüzünüzde çok fazla dikkat çekebilir. Bunu akılda tutarak, mümkün mertebe onları ince tutun. Daha profesyonel bir ortamdaysanız, ofiste küpe takmayla ilgili kurallar için çalışan el kitabınızı kontrol ettiğinizden emin olun.

 

 

 Juju Blog Image

Blogs

Enjoy Autumn with JUJU
Inspired by the colors of nature during the autumn and winter seasons, we continue to emphasize earthy tones this year.
Babanıza Olan Sevginiz Takıya Dönüşsün

Babalar Günü yaklaşıyor ve babanıza sevginizi göstermenin en iyi yolu ona eşsiz bir hediye vermektir. Bu yıl Babalar Günü’nde, özel...

Burçlara Göre Takı Seçimleri

JUJU tasarım evi, kusursuz detaylara, kaliteye ve sıradışı malzemelere odaklanarak, burçlara özel şık ve zamansız mücevher koleksiyonu sunuyor. Siz de...