Bu Sevgililer Gününde Aşkı Bilekliklerle Kutlayın

Sevgililer Günü yaklaşıyor ve sevgiliniz için mükemmel bir hediye düşünmeye başlamanın zamanı geldi. Zamansız ve romantik bir jest arıyorsanız, neden bir bileklik düşünmüyorsunuz? Bileklikler sadece herhangi bir kıyafete zarafet katmakla kalmaz, aynı zamanda sevginizi sürekli olarak hatırlatır.

İşte Sevgililer Günü için en iyi bileklik seçeneklerinden bazıları:

Juju Blog 0
Juju Blog 1
Juju Blog 2

 

Kişiye Özel Bileklikler:  

 

Hiçbir şey kendi düşünüp tasarladığınız bir bileklik kadar "Seni seviyorum" demez. Bilekliği daha da anlamlı hale getirmek için kullanmaktan en keyif aldığı renkler ve şekiller ile hem kendinize hem ona sizin için kişiselleşmiş bileklikler tasarlayabilirsiniz.
Juju Blog 0
Juju Blog 1
Juju Blog 2

 

Pırlanta Bileklikler:

 

 Pırlantalar aşkın klasik bir sembolüdür ve pırlanta bileklik güzel ve sofistike bir hediyedir. Romantik bir dokunuş için şık ama stil sahibi bileklikler seçebilirsiniz.
Juju Blog 0
Juju Blog 1
Juju Blog 2

 

Taşlı Bileklikler:

 

 Hediyenize biraz renk katmak istiyorsanız, taşlı bir bileklik düşünün. Her doğal taşın kendine özel anlamı olduğu söylenir. Canlı taş renkleri ile sevdiğinize enerji katabilirsiniz.
Juju Blog 0
Juju Blog 1
Juju Blog 2

 

Çift Bileklikleri:

 

 Eşleşen bir set arıyorsanız, çift bilezikleri harika bir seçenek. Onları birbirinize olan sevginizin ve bağlılığınızın bir sembolü olarak takın. İkinizde üzerinizde taşımaktan keyif alacak, birbirinizde anlamı olan bu bileklikleri her zaman kullanabileceksiniz.

Hangi tarz bilekliği seçerseniz seçin, sizin için hazırlanmış harika bir not kartı içten bir mesaj ve kocaman bir gülümsemeyle sunun.  Bu Sevgililer Gününde sevginizi ve şefkatinizi yıllarca saklayacak üzerinizde taşıdığınız bu bileklikler daha anlamlı olacak.

Blogs

Enjoy Autumn with JUJU
Inspired by the colors of nature during the autumn and winter seasons, we continue to emphasize earthy tones this year.
Babanıza Olan Sevginiz Takıya Dönüşsün

Babalar Günü yaklaşıyor ve babanıza sevginizi göstermenin en iyi yolu ona eşsiz bir hediye vermektir. Bu yıl Babalar Günü’nde, özel...

Burçlara Göre Takı Seçimleri

JUJU tasarım evi, kusursuz detaylara, kaliteye ve sıradışı malzemelere odaklanarak, burçlara özel şık ve zamansız mücevher koleksiyonu sunuyor. Siz de...