JUJU Colors Of Summer

 Tarzınızı ortaya çıkaracak yeni erkek ve kadın için tasarladığımız JUJU’ larınız mağazalarımızda ve internet sitemizde sizleri bekliyor. Eşsiz bir görünüm için doğal taşlar, rengarenk mineler, yaz koleksiyonumuzun vazgeçilmezleri arasında. Kişisel tarzınız veya yaşınız ne olursa olsun harika görünecek bu trendlere siz de göz atın.

 

KÜPELER

 

Juju Blog Image

Juju Blog Image

 

 

Yaz takılarının vazgeçilmezi olan küpeler, görünümünüze bir renk ve stil dokunuşu katarak yüzünüzü ortaya çıkarır. Kendi tarzınıza uyan modeli seçmek için JUJU küpe koleksiyonumuza göz atmayı unutmayın.

Özel günler için altın rengi gibi daha klasik renkli modelleri seçebileceğiniz gibi gündelik kullanım için JUJU mineli küpe modellerimiz vazgeçilmeziniz olacaktır.

Arkadaşlarla eğlenceli geceler için sallantılı rengarenk modellerimiz ise tam size göre. 

Yaz, yılın en heyecan verici zamanıdır. Yaz için eğlenceli ve renkli JUJU’larınızı seçin.

 

 

Juju Blog Image

 

 

Rose altının popülaritesi bu günlerde patlama yaşıyor. İnce pembe tonları bir gün batımını andırdığından bu rengi her kıyafet ile ve günün herhangi bir saati çok rahatlıkla kullanabilirsiniz.


Eğlenceli tarzlardan hoşlanıyorsanız, rose altını geleneksel altın rengi ile birleştirerek kullanabilirsiniz. Rose altın her şeyle eşleşebilen bir renk olduğu için bu tarz kombinler günlük kullanım için mükemmel olabilir.

 

CANLI RENKLER

 

Juju Blog Image

 

 

Yaz, plaj, parlak güneş ve deniz ile dolu eğlenceli bir mevsimdir.
Tüm bu eğlenceli renklerle birlikte takılarınız da canlı tonlara sahip olmalıdır. En parlak renkli yaz JUJU’larınızı takın ve plaj kıyafetinizle eşleştirin.
Güneşi ve gün batımını temsil etmek için parlak kırmızı mercan ve turkuaz tonlarını tercih edebilirsiniz. Yaz eğlencesini simgelemek için eğlenceli renklere sahip taşları seçebilirsiniz.


Yaz, güneş ışığı, bronz tenler ve meyveli içecekler ile doludur. Eğlenceli anılar biriktirirken yazın güzelliğiyle özdeşleşen eğlenceli takılar seçin.
Güneş ışığı yüzünüzü aydınlatırken, tarzınızı öne çıkaracak bir JUJU seçmenin tam zamanı.

 

 

Juju Blog Image

Blogs

Enjoy Autumn with JUJU
Inspired by the colors of nature during the autumn and winter seasons, we continue to emphasize earthy tones this year.
Babanıza Olan Sevginiz Takıya Dönüşsün

Babalar Günü yaklaşıyor ve babanıza sevginizi göstermenin en iyi yolu ona eşsiz bir hediye vermektir. Bu yıl Babalar Günü’nde, özel...

Burçlara Göre Takı Seçimleri

JUJU tasarım evi, kusursuz detaylara, kaliteye ve sıradışı malzemelere odaklanarak, burçlara özel şık ve zamansız mücevher koleksiyonu sunuyor. Siz de...