Hayatınızdaki Erkeğe Ne Hediye Alacaksınız?

Özgüven konusunda da büyük önem taşıyan dış görünüş erkeklerin de şık ve kaliteli görünmelerinde büyük ölçüde etkili olmakta. Çoğu erkeğin tercih edip kullanmaktan keyif aldığı saat aksesuarını  bilekliklerle kombinlemek mümkün. Ancak her erkek çok dolu ve kalabalık olan kolları sevmeyebilir. Saatin olmadığı kolunu kombinlemeyi düşünebilirsiniz. Erkeksi ancak şık aksesuarlar pek çok erkek tarafından son dönemde fazlaca kullanılmakta. Kullandığımız aksesuarların karakter ve kişiliğimizi yansıttığı ise bilinen bir gerçektir. 

 

 

Juju Blog Image

 

 

Erkeklerin eril enerjilerini yükseltip daha özgüvenli görüneceği ürünler tercih edilebilir. Fiziksel olarak güçlü bir karakteri olan erkek, ruhen de güçlü olmaya başladığı anda ortaya karizmatik bir görünüm çıkacaktır.  Kendiniz için aldığınız hatta belki kullandığınız size şans getirdiğine inandığınız bir bilekliği, farklı bir ip rengi ve materyal ile dönüştürüp onun sevdiği, çogunlukla kullandığı renklerle birleştirebilirsiniz.

Juju Blog ImageJuju Blog ImageJuju Blog Image

Kolye tercihine gelecek olursak da daha cool ve rahat ürünleri tercih edebilirsiniz. Hem günlük hayatında kullanabileceği hem şıklastırabileceği farklı kolye uçlarıyla eşinizin kolyesini yaratabilirsiniz. Takım elbiseyle şık görünmeyi seven partnerinizin gömleğini tamamladığı kısa ya da uzun JUJU kolyelerimiz tam ona göre. İster ucunda düz bir çubuk ister daha büyük ve kendini belli eden her şekilde görünümünüze seviye atlatacaktır.

 

 

Juju Blog Image

 

 

Çoğu erkek aksesuar takmak konusunda rahat değildir ve bunlardan biriyseniz JUJU yüzükler tam size göre. Tasarımı olmayan herhangi bir kıyafetle kolayca eşleştirilebilir diğer yüzüklerin aksine daha alımlı ve tarz bir görünüm katar. 

 

 

Juju Blog Image Juju Blog Image Juju Blog Image

 

 

Renkli olmaktan kaçınan fakat özenli görünmeyi seven erkeklerin en çok tercih ettiği aksesuarın yüzük olduğu çok açık. Karakterini yansıtan, klasik olmaktan kaçınan fakat görünür ve tarz olmak isteyen erkeklerin en severek kullandığı aksesuar kesinlikle yüzüktür.

Juju Blog ImageJuju Blog ImageJuju Blog Image

Kullanmaktan keyif alacağını düşündüğünüz ürünler tercih etmeniz bu noktada önemli. Giyim tarzı size bu anlamda yol gösterici olacaktır. Çokca eğlenceli bileklik ve kolyelerin yanı sıra daha asi ve çılgın modellerde bulmak mümkün. Sevdiği renklerden ilham alarak oluşturacağınız tüm JUJU ürünleri sizleri mağazalarımız, satış noktalarımız ve web sitemizde sizleri bekliyor. 

Blogs

Enjoy Autumn with JUJU
Inspired by the colors of nature during the autumn and winter seasons, we continue to emphasize earthy tones this year.
Babanıza Olan Sevginiz Takıya Dönüşsün

Babalar Günü yaklaşıyor ve babanıza sevginizi göstermenin en iyi yolu ona eşsiz bir hediye vermektir. Bu yıl Babalar Günü’nde, özel...

Burçlara Göre Takı Seçimleri

JUJU tasarım evi, kusursuz detaylara, kaliteye ve sıradışı malzemelere odaklanarak, burçlara özel şık ve zamansız mücevher koleksiyonu sunuyor. Siz de...