When It Comes To Men's Bracelets, You Can Never Go Wrong With JUJU

Erkek bilekliği denince farklı tarzıyla ön plana çıkan Juju,  sizin için stil önerilerini derledi.

Birçok erkek alyans ve saat dışında takı takmazken, giderek daha fazla sayıda erkek, bilekliği sadece kadınlar için değil, onlar için de olabilecek bir aksesuar olarak görmeye başladı. Her yaştan ve kökenden erkek bu moda trendine katılıyor.

Erkek bileklikleri için kullanılan birçok stil ve malzeme vardır. Tarzınıza ve kişiliğinize uygun bir bileklik bulmak tahmin edebileceğinizden çok daha kolay.

Önemli olan, kıyafetinizi vurgulayacak doğru bilekliği seçmek ve görünümünüze hoş bir dokunuş katmaktır. Bu, doğru tipte bir erkek bileziğini almanın ilk adımının, giyim tarzınızın nasıl göründüğünü düşünmek olduğu anlamına gelir.

 

Sık sık takım elbise giyiyor ve kravat takıyorsanız, tarzınıza daha doğal bir şekilde uyacağı için altın, bronz veya gümüş bir bileklik en iyi seçim olabilir.

 

Grovy Bileklik

Öte yandan, görünümüz daha rahatsa ve genellikle kot pantolon ve tişörtlerden oluşuyorsa, koyu tonlarda veya siyah bir meta ile beraber hazırlanmış güzel, el yapımı bir ip bileklik gardırobuna harika bir katkı olacaktır. İpli erkek bileklikleri, çok yönlü oldukları ve çoğu gündelik görünümle doğal olarak uyum sağlayabildikleri için aslında çok popüler hale geldi. İpli ve gümüş erkek bileklikler, rustik bir his veren eğlenceli bir aksesuar arayan modern erkekler için idealdir.

 

Rhythm BileklikDense Bileklik

Birçok erkeğin ilk içgüdüsü boncuklardan uzak durmak olsa da, gerçek şu ki ahşap boncukların ve diğer doğal malzemelerin popülaritesi artıyor. Aslında, erkeklerin boncuklu bileziklerini sallayan epeyce ünlü görebilirsiniz. Birçoğu bunları, düzgün yapılırsa katmanlanabilen ve resmi olmayan bir giyim tarzı için uygun olan  parçalar olarak kullanır.

 

Juju Blog Image

 

Bileklik takan erkekler için sır aslında çok basittir ve birkaç basit kurala uyularak öğrenilebilir: Taktığı parça onun kim olduğu hakkında çok şey söyleyeceğinden sadece kendisi olmalı.

Dengeyi koruyun: Birçok erkek bileziğini saatleriyle aynı kola takar, ancak ikisinin ayrılması doğru bir yol olabilir. Bu elbette kişisel bir stil seçimidir ve bununla ilgili yazılı bir kural yoktur.

Blogs

Enjoy Autumn with JUJU
Inspired by the colors of nature during the autumn and winter seasons, we continue to emphasize earthy tones this year.
Babanıza Olan Sevginiz Takıya Dönüşsün

Babalar Günü yaklaşıyor ve babanıza sevginizi göstermenin en iyi yolu ona eşsiz bir hediye vermektir. Bu yıl Babalar Günü’nde, özel...

Burçlara Göre Takı Seçimleri

JUJU tasarım evi, kusursuz detaylara, kaliteye ve sıradışı malzemelere odaklanarak, burçlara özel şık ve zamansız mücevher koleksiyonu sunuyor. Siz de...