Dinamik Kış Takıları

Canlı olmayan daha soluk ve koyu renkli olan paltolarımızı, kazaklarımızı, şallarımızı belki çok renkli olmayan fakat parlak takılarla ön plana çıkarabiliriz. 

 

 

Juju Blog Image Juju Blog Image Juju Blog Image

Kışın da, en az yazın olduğu kadar fazla çeşit mevcut. Markamız, daha önce keşfetmediğiniz benliğinizi ortaya çıkarmakla kalmayıp günlük ve gece  kombinlerinizi tamamlayacağınız sıra dışı parçaları sizlerle buluşturuyor. Seçme konusun da muhakkak zorlanacaksınız. Özellikle kışın taktığımız aksesuarlarda modern ve retro parçaların harmanlanması oldukça etkili olacaktır. Kışın aksesuarınızı görünümünüzün odak noktası yapmak için bu blog yazımız size yol gösterecektir. 

 

 

 

Juju Blog Image Juju Blog Image Juju Blog Image

Küpeler kadınların vazgeçilmez aksesuarı olduğu gibi yılın 12 ayı keyifle kullanılabilir. Uzun ve büyük bir küpe ile renksiz, yakası hatta belki boğazı kapalı bir kazağı ya da elbiseyi küpe ile daha gösterişli bir hale getirebilirsiniz. Kış ayında küpe takarken daha taşlı,büyük, sallanan küpelere yönelmeniz bu aylarda giydiğiniz kıyafet ile birlikte harika bir kombinin baş tacı olabilir. 

 

 

Juju Blog Image Juju Blog Image Juju Blog Image

Kış ayında çoğunlukla kolları uzun, yakası kapalı giysiler giydiğimiz için ellerimiz ön planda olacaktır. Son dönemde çoklu ve ince yüzükler tercih edilirken kışın daha kalın, büyük taşlı belki renkli yüzükler tercih edilmelidir. Kış aylarında yoğunluğu koyu olan kıyaferlerle parlak ve renkli taşlar giydiğiniz kıyafeti farklı bir noktaya taşıyacaktır. JUJU, takıda zamansız parçaların adresi olduğu gibi estetiği ve mükemmelliği vaad eder.

 

 

Juju Blog Image
Juju Blog Image
 

Her mevsim çok sevilerek kullanılan ve herkesin bileklerinde gördüğümüz JUJU bileklikleri kış ayında da aynı keyifle takmak çok mümkün. JUJU bilekliklerin bir tutku olduğuna inandığımız gibi enerjisinede çok güveniyoruz. Hem sizi hem çevrenizdeki insanları büyüleyecek taşlı bileklikler ile yapmış olduğunuz kombini daha enerjik bir hale dönüştürebilirsiniz.  

 

Blogs

Enjoy Autumn with JUJU
Inspired by the colors of nature during the autumn and winter seasons, we continue to emphasize earthy tones this year.
Babanıza Olan Sevginiz Takıya Dönüşsün

Babalar Günü yaklaşıyor ve babanıza sevginizi göstermenin en iyi yolu ona eşsiz bir hediye vermektir. Bu yıl Babalar Günü’nde, özel...

Burçlara Göre Takı Seçimleri

JUJU tasarım evi, kusursuz detaylara, kaliteye ve sıradışı malzemelere odaklanarak, burçlara özel şık ve zamansız mücevher koleksiyonu sunuyor. Siz de...