2023 Takı Trendleri

2023 yılı için takı trendleri hakkında araştırmalarıma göre  öncelikle, minimalizm akımı hala popüler olacak gibi duruyor. Bu yıl, sade ve zarif tasarımların her zaman ki gibi öne çıkacağını ön görüyoruz.

 Bunun yanı sıra, metal takılar, kristal ve cam gibi doğal malzemelerden yapılmış takılar da popüler olacak. Bu tasarımlar, çoğunlukla sade ve şık olacak, ancak JUJUda da olduğu gib organik şekiller, doğal taşlar ve bitkisel desenler de kullanılmaya devam edecek. Bu, doğayla bağlantılı olarak hissetmek isteyenler için mükemmel bir seçenek olacak. Biliyorsunuz her yıl daha fazla doğanın kıymetini anlıyor doğayla iç içe kalmak istiyoruz. JUJU olarak kullandığımız tüm malzemeler dönüştürülebilir. Doğaya uygun olarak üretilen JUJU tasarımları bu yılda koleksiyonlarını trendler ile birleştirerek sizi canlandıracak. 

 

 

 

Safir Taşlı Altın Halka Yüzük Shine Pırlantalı Altın Kolye Color Match Mineli Mini Altın Küpe

 

Renkler konusunda, 2023 yılında açık ve pastel tonların yükselişe geçeceği tahmin ediliyor. Özellikle, bebek mavisi, turkuaz, pembe, beyaz ve açık yeşillerin popüler olacağı bekleniyor. Bu tonlar, hafif ve rahatlatıcı bir etki yaratacak ve şık bir görünümün ardından size sadelik katacak. Ayrıca bu yıl, metalik tonlar da yaygın olarak kullanılacak. Altın, gümüş ve bronz gibi metalik tonların yanı sıra, kırmızı, mor ve siyah gibi daha koyu tonlar da popüler olacak. Bu tonlar, daha sofistike ve şık bir görünüm sağlayacak. Çabasız şıklığın her yıl daha da arttığı gözlediğimiz bir gerçek. JUJU birden fazla şekillendirebileceğiniz özel ve tarz koleksiyonlarıyla bu yılda sizi çabasız şıklıkla buluşturacak.

 

 

Links Bileklik Nodoms Bileklik Enamel Dumbbell Bileklik

 

 

Blog

Sonbaharın Tadını JUJU’yla Çıkarın
Sonbahar ve kış mevsimlerinde doğanın büründüğü renklerden ilham alarak, bu sene de toprak tonlarını ön planda tutmaya devam ediyoruz. 
Babanıza Olan Sevginiz Takıya Dönüşsün

Babalar Günü yaklaşıyor ve babanıza sevginizi göstermenin en iyi yolu ona eşsiz bir hediye vermektir. Bu yıl Babalar Günü’nde, özel...

Burçlara Göre Takı Seçimleri

JUJU tasarım evi, kusursuz detaylara, kaliteye ve sıradışı malzemelere odaklanarak, burçlara özel şık ve zamansız mücevher koleksiyonu sunuyor. Siz de...